lørdag den 29. december 2012

Like a diamond
Ja, jeg var ude i dyrhaven i dag sammen med en veninde: Vi stod op kl. halv syv om morgnen, det var hårdt, så vi sov et par timer længere, og så to vi derud. Midt ude i dyrhaven så vi en kat, katten var mega kælen. Af alle de billeder der kom var det det bedste, katten blev ved med at slikke sig, så det blev ikke til så meget. Svampene fandt min veninde lige pludseligt, og det blev det dette billede jeg valgte, jeg kan godt selv lide det. Jeg kan rigtig godt lide det sidste billede, jeg kom cyklende forbi en flok, de kom alle sammen hen for at få mad, så fik taget dette billede.
Jeg har givet dette blogindlæg navnet like a diamond, fordi naturen er som en diamand. Jeg elsker at tage billeder af naturen, og det har i også set i de andre indlæg.

12 kommentarer:

 1. Hejsa. Tak for kommentaren på min blog:) Jo jeg vil gerne følges, følger dig nu:)

  http://life-is-pure-love.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. selv tak ;) følger også dig :)

   Slet
 2. Tusind tak for kommentaren på min blog! Jeg vil utroligt gerne følges, du har en super god blog! Følger dig nu som fast læser, men også på facebook. Håber du har lyst til at gøre det samme tilbage ved mig :-)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Tak for de rosende ord på min blog! Og i lige måde. Jeg følger dig via facebook nu, jeg har liket din facebookside. Vil du også like min? Lige her http://www.facebook.com/katrinekorningblog

  knus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. følger også dig på facebook nu ;)

   Slet
 4. Hey, tak for den søde kommentar! Kan også godt lide din blog, følger dig nu :-)

  Knus Mette
  http://mettemariemose.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak ;) følger også din blog ;)

   Slet
 5. Det er nogen rigtig lækre billeder!
  - christian

  SvarSlet

Tak for kommentaren, det betyder meget hver og en!