fredag den 1. marts 2013

Sult


Vi befinder os i Oslo i 1890´erne, hvor vi møder den kendte hovedperson fra Knut Hamsuns klassiske roman Sult. Vi følger ham i hans dagligdag gennem hans kampe, triumfer, beklagelser og fantasi. Den fantasi som stadigt oftere tager over i forhold til den virkelige verden, i en drift mod undergang, som holdes i skak af en stærk overlevelsesvilje. 
Vi kommer til at høre både norsk, engelsk og dansk. Forestillingens musikalske baggrund vil blive udført på scenen i et originalt lydbillede af skuespillerne og en musiker, sådan som vi kender det fra Møllens forestillinger.
Hovedpersonen spilles af Glenn Ziqver Xavier, som omkranses af et mangfoldigt persongalleri. Fra Theater Nie ser vi Lenka Rozehnal og Robert Orr og fra Teatret Møllen Connie Tronbjerg og Ole Sørensen. Alex Byrne kendes blandt andet som instruktør af Møllens succesforestilling Oskar

Jeg synes selv det var et virkelig godt teaterstykke, man kan rigtig se at hovedpersonen lever sig ind i stykket, hovedpersonen er ham på billedet over er hovedpersonen. Selvom de ikke bruge mange rekvisitter, så var det virkelig et et godt stykke!
Kan virkelig anbefale det 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for kommentaren, det betyder meget hver og en!